Yin Centrum

Opleidingen

YIN Centrum biedt een YIN yoga basis (docenten) opleiding, verdiepingsopleidingen en themadagen

ons aanbod

Verrijking voor jezelf, je yin yogalessen of je praktijk

YIN BASISOPLEIDING

In de opleiding YIN Basis leer je de basis van yinyoga, maar je gaat yinyoga vooral beleven als YIN: Your Inner Nature.

VERDIEPINGSDAGEN

In onze verdiepings opleidingen specialiseer je je in gebieden die inn YIN en yinyoga aan bod komen.

THEMADAGEN

In de opleiding YIN Basis leer je de basis van yinyoga, maar je gaat yinyoga vooral beleven als YIN: Your inner Nature.
YIN en yin yoga opleidingen

Verrijking voor jezelf, je yinyoga lessen of je praktijk

In onze yin yoga opleidingen gaan we verder dan alleen de fysieke laag. Juist wat er ónder lichamelijke signalen in het bindweefsel opgeslagen ligt, vraag de aandacht en brengt je uiteindelijk bij meer ruimte en evenwicht in je leven. In onze opleidingen staat dan ook met name de therapeutische kant van yin yoga centraal.

Onze opleidingen zijn op HBO- niveau. Een vooropleiding vragen we niet, wel de bereidheid om naar jezelf te kijken en te voelen wat doorvoeld mag worden. We nodigen je van harte uit om je tijdens de opleiding open op te stellen en jezelf te laten zien. Óók je donkere stukken durven zien en doorvoelen en dingen vanuit meerdere perspectieven te bekijken, om dan te kunnen voelen wat past bij jou. Wij geloven dat juist dan groei, verandering en Harts verbinding mogelijk is.

Onze opleidingen zijn voor jezelf, voor (yin-)yoga docenten (in spé) of voor hen die yinyoga willen toevoegen aan hun coach/ begeleiderschap. Je kunt in onze visie alleen maar delen en uitdragen waarvan je je bewust bent doordat je het doorleefd hebt. Yin yoga is daartoe een prachtig pad.

Voor vragen of een persoonlijk gesprek over de opleidingen mag je altijd ons mailen naar: info@yincentrum.nl, we denken graag met je mee en nemen we binnen drie werkdagen contact met je op.

Voor praktijken en organisaties bieden wij In Company trainingen, teamcoaching en begeleiding bij veranderingsprocessen. Bij interesse kun je contact met ons opnemen via het contact formulier.

Yin Centrum

Agenda

In de agenda vind je een overzicht van het complete aanbod van het YIN centrum met alle data. Dus pak je eigen agenda en plan jouw ideale opleiding, verdiepingsdag, themadag of open dag. Wees er snel bij, want vol is vol.
 Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres onderaan de pagina.