Yin Centrum

Opleidingen

Inspiratie en beleven tijdens een themadag

themadag

YIN yoga, gronden en grenzen

Grenzen voelen, erkennen en aangeven, is belangrijk om in balans en bij jezelf te blijven. Hoe steviger jouw basis, hoe makkelijker dat gaat. Vaak zijn we met onze aandacht in ons hoofd, wat maakt dat we makkelijk in angst of onzekerheid schieten, of in het geheel niet voelen dat we een grens bereiken of eroverheen zijn gegaan. Gronden, ofwel in je lichaam aanwezig zijn en je verbinden met de Aarde en het element Aarde, is essentieel binnen het thema ‘grenzen’. Als je eigen basis van nature wat scheuren in de fundering heeft, of onderweg beschadigd is geraakt, is het een uitdaging om weer in je gronding te komen. Maar: oefening baart kunst! 

Tijdens deze dag, krijg je yinyoga houdingen en andere manieren aangereikt om je gronding te verstevigen, verkrijg je inzicht in waarom jouw basis is zoals je die nu beleeft. Je gaat op zoek naar jóuw grenzen en hoe die te respecteren en aan te geven. Laat je opladen, inspireren, aanraken en verzachten tijdens deze themadag.

YIN Centrum

Praktische informatie

LOCATIE:
YIN Centrum

DOCENT:
Natasja van der Loo-Hamstra

LESTIJDEN:
Zaterdag 10.30-16.30 uur

VOOROPLEIDING:
Geen vereisten  KOSTEN:

€195,- pp vrijgesteld van btw

CONTACT:
info@yincentrum.nl

DATUM:
12 juli 2025

Agenda

In de agenda vind je een overzicht van het complete aanbod van het YIN centrum met alle data. Dus pak je eigen agenda en plan jouw ideale opleiding, verdiepingsdag, themadag of open dag. Wees er snel bij, want vol is vol.
 Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres onderaan de pagina.