Yin Centrum

Ons team

Het team achter het YIN centrum

Team yin centrum

De mensen achter het YIN centrum

De oprichter van het YIN Centrum is Natasja van der Loo-Hamstra. In 2001 begonnen met een coachingspraktijk, gevolgd door een yogastudio. Daarbij gaf Natasja al jaren coachopleidingen, trainingen binnen de communicatie en yogatherapie, later ook yin yogalessen en yin yogaopleidingen.

Het YIN Centrum, een Centrum voor YIN en yinyoga in Midden-Nederland. Wij leven YIN en yin yoga in wie wij zijn. Onze visie is dat je vooral leert door zelf te beleven. Veranderingen manifesteren zich pas als ze vanuit intrinsieke motivatie binnen een veilige omgeving ingezet kunnen worden. Voor eenieder van ons een eigen reis en iedere dag opnieuw geleerd van elkaar, van opleidingen en het leven zelf. De stilte opzoeken en onze eigen dagelijkse portie yin yoga is daar een onzichtbaar onderdeel van.

Dat is dan ook onze missie: een veilige omgeving creëren waar je welkom bent zoals je bent om tot jezelf te komen en te groeien naar wie je eigenlijk al was, door vooral te beleven. Juist ook door het ongemak op te zoeken. Wat ontmoet je in zo’n yin yogahouding, hoe reageer je daarop en wat ligt een relevante tien grondslag? Herken je dat ook buiten je mat? Dat zijn de vragen die wij onszelf stellen en bevatten begeleiden we ook jou met liefde en plezier.

Een team ben je samen. YIN en yin yoga bracht ons via opleidingen samen de afgelopen jaren en zo wij zijn als docenten en backoffice verbonden met het mooie team dat we nu zijn. Samen staan ​​we voor persoonlijke aandacht, gelijkwaardigheid, voor authenticiteit en voor verbinding.

Met passie en plezier leven en delen wij YIN en yin yoga in onze opleidingen, op de mat en daarbuiten. Iedereen op een eigen wijze.

Persoonlijk, puur en vanuit ons hart. 

Natasja, Liseth en Jobst 

YIN Centrum
portretten

Natasja van der Loo Hamstra

Agenda

In de agenda vind je een overzicht van het complete aanbod van het YIN centrum met alle data. Dus pak je eigen agenda en plan jouw ideale opleiding, verdiepingsdag, themadag of open dag. Wees er snel bij, want vol is vol.
 Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres onderaan de pagina.